Lov

Gud va skönt att det äntligen är lov... Jag behöver verkligen ta hand om mig själv och komma bort från alla efter det som har hänt... Jag vill kunna må bra igen, så som jag mådde när jag var liten, innan allt började fucka upp sig hela tiden.
Innan panikångesten kom och innan psykutbrotten så verkade allt så enkelt? Vad ändrades? Vad hände?

...

tror inte en bild eller ett par rader med ord kan förklara hur jag känner mig just nu. ibland kommer det tillbaka, ångesten som försvann för nåt år sen, den som fick en att sluta andas för några minuter, den som fick en att inte känna nånting, den som fick en att må illa över livet och allt som det innebär..

måste försöka sova, få bort det, få det att försvinna helt enkelt..
vill inte att historien ska upprepas, det får den inte. för jag mår bra nu.

kalla mig patetisk, whatever ni vill. ibland måste man bara få skriva av sig.

-HAT-

Jag brukar faktiskt inte använda ordet hatar så mycket, men jag kan ärligt säga att JAG HATAR DIG!!!
Jag förstår verkligen inte hur du kan leva med dig själv efter att ha behandlat någon så här!?!? Det säger jag inte bara för att det är mig du behandlat illa, utan jag hade sagt det vem som än hade blivit utsatt! Och jag tycker at du ska passa dig jävligt noga nu.... För jag lovar att om jag ser dig en gång till så kommer jag slå ihjäl dig! Jag kommer döda dig! Bara så du vet!!


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till er som inte är inblandade i det här, men jag behövde skriva det här så personen i fråga håller sig borta... Och det kommer den nog göra för jag vet att denna läser min blogg...