Torsdag

Idag har jag bara suttit inne hela dagen! Jag vaknade vid nio av att jag mådde illa, men det gick över ganska fort. Så jag satte mig och läste ut min bok istället. När jag var klar med den vart jag rastlös så jag rotade igenom garderoben och började sy om massa gamla kläder. Så nu har jag en praktiskt taget ny garderob och det kostade mig ingenting :) Ganska smart när man inte kommer ha råd med att köpa massa nya kläder ;)
Jag lägger upp lite bilder sen när jag är hemma för nu sitter jag hemma hos annie.

Jusste, dom ringde från modell argenturen idag och frågade om jag fortfarande var intresserad av att stå modell för dom :) Så jag ska dit nu i helgen så jag lägger upp bilder från det sen oxå.

Puss & kram // Sara

Tisdag

Jahapp... nu sitter jag här på jobbet helt ensam medans dom andra åkte till Eddys för att käka lunch.. Jag är inte hungrig och jag har inte sovit över huvud taget på hela natten så jag ser ut som en zombie dessutom... Jag fattar inte, jag trodde jag var på väg mot jlusare tider men Gud eller nån måste väl ha märkt det och tänkt "Sara håller på att bli lycklig, bäst att göra nåt åt det!"
Vad finns det annars för förklaring till det här?!
Jag kan inte sova längre och jag kan ite äta ordentligt längre... Och ni kankse förstår då att jag inte har ork att göra nåt längre...! Jag håller på att bli galen! Fortsätter det såhär så kommer jag få ett sammanbrott snart!! Jusste, glömde jag nämna att min "underbara" ångest är tillbaka oxå? Precis, det går rätt åt helvete för mig nu igen.....
Hade inte mamma halvt släpat upp mig imorse hade jag antagligen legat gömd under mitt täcke hela dan precis som förut...

Nej nu ska jag gå och försöka göra nåt som kan få tillbaka min aptit...

Puss & kram // Sara

Måndag

Hmm, bra dag.. Jag försov mig så jag hann inte åka till jobbet idag.. Inte så bra kanska så jag åker och jobbar imorgon istället.. Så jag har tillbringat dagen med Annie som jag inte har träffat på evigheter typ. Snart ska jag hem och laga mat till min kära familj och sen ska jag till baka hit och underhålla min sjuka vän. Jag ska nog ta med lite mat tillbaka till henne, om jag lagar min goda lax som hon vill ha :)
Men nu ska jag snacka lite skit och sen gå hem. Skriver mer senare.
 
Puss & kram // Sara