hemma igen...

Jag kom precis hem från en studentfest. Japp, en studentfest på en måndag. Innan jag åkte dit tänkte ja "vem har en fest på en måndag?!".. Jag antar att du som läser tänker likadant. Men det blev en ganska lugn kväll, för mig och jimmy iaf. De andra som var där tog det defenetivt inte lugnt! Men dom skulle antagligen inte upp tidigt imorgon. Jag drack bara en Smirnoff ice och en RedBull Vodka sen var det bra för mig. Jag kände mig lite sugen på det, men hade i tankarna i bakhuvet att jag ska upp imorgon till praktiken. Lite duktg är jag va? :P
Men nu ska jag sova. Jag skrivermer imorgon.

Puss på er alla!! <3

Måndag - Praktik

Nu har praktiken börjat och håller på ända fram till skolavslutningen. Det känns lite tråkigt att inte träffa alla i skolan på nio veckor, men man får träffa massa andra människor nu.
Jag praktiserar på verkstaden brevid min pappas jobb, jag ska fixa deras hemsida (som just nu är katastråf) eftersom jag har gått webbprogramering.

Nästa vecka är det påsklov och jag tror att jag och några kompisar skulle åka till elmia och kolla på bilarna som ställs ut där. Jag har ju ett ganska stort bil intresse och några av bilarna som ställs ut har varit inne hos pappa och blivit lackade, så det kommer bli lite skoj.
Men om vi åker så kanske jag inte hinner träffa min syster som kommer hit och hälsar på.... Det skulle vara kul att träffa henne eftersom hon bor i skövde och inte är här så ofta... Men jag ska åka ner till henne nån helg när hon inte har så mycke att plugga till :)

Peace, homies <3