Kreativitet

Det är på kvällarna och nätterna som jag blir som mest kreativ och hittar inspiration i nästan allt jag ser. 
Just nu har jag massor av idéer i huvudet, men alla mina saker jag vill använda ligger i sovrummet där Frank ligger och sover... Han börjar 6 imorgon så jag vill inte störa hans sömn. Men sååå många idéer snurrar just nu! Jag har saknat det! Och tyvärr så kan jag inte riktigt få utlopp för det... Jag får kolla i Simons rum om han har pennor och papper så jag kan rita lite iaf ;) Födelsedag

Idag är det min älskade pojkväns födelsedag!!!! 
Jag kom hem från jobbet vid tre inatt och ställde mig och började baka en prinsesstårta. Jag hade helt glömt hur lång tid det tar att göra en god och fin tårta :p Men efter några timmar blev det nåt rätt så fint av det. 


Jag kan meddela er att det är svårt att få tag på marsipan i Spanien. 
Nu ska vi gå och lämna Bailey hos en jobbarkompis och sen ska vi åka gokart :) 

Ledig

Idag var vi lediga från jobbet, så vi tog ledigt från produkter och hemsidan också. Vi kände att en dag på hundstranden var en bra plan. Bailey måste socialisera sig lite mer med andra hundar och människor.
Vattnet var lite kallt idag på grund av väldigt stora vågor så jag badade inte, men vi kastade boll och frisbee med Bailey och några andra hundar. 
Nu har vi precis ätit indiskt från vår favoritrestaurang och det börjar bli dax att göra sig redo för sängen. Frank börjar tidigt imorgon och jag ska beställa hem lite fler prover för hemsidan.