Att börja om igen

De flesta av oss drömmer ibland om att få börja om från början igen. Bara flytta till en ny stad och byta telefonnummer. Skaffa nya vänner som inte känner dig sen innan och inte vet vad du har varit med om, bara få en ny start i livet igen. 
Det känns uppfriskande att få träffa nya människor, men samtidigt så upptäcker man då hur svårt det kan vara att släppa in någon ny i sitt liv. För precis som man önskade så har de ingen aning om vad som har hänt dig tidigare, så de kan kännas påträngande och skrämmande. Och de här nya vännerna har inte varit där med dig genom det jobbiga, så det känns som att man inte kommer kunna få samma kontakt som med de gamla vännerna som man har lämnat bakom sig. 
För att få alla att förstå varför du beter dig som du gör så måste du berätta lite av vad som har hänt dig tidigare och det kanvara svårt och riktigt jobbigt, men när du väl vågar det så kan du upptäcka vilka fantastiska männoskor som finns. Och du kan till och med få reda på att flera har flytt från liknade saker som du själv och ni får ett fantastiskt band tillsammans. 
Det kan ta tid och mycket energi att börja om på nytt, men det får dig att växa och berbeta på ett underbart sätt.
 
 

Kommentera här: